20 maj 2011

Kongressen 1

Efter en fullspäckad första dag på kongressen i Karlstad kan jag konstatera att de frågor vi driver är mer angelägna än någonsin. Att de dessutom hänger ihop och bildar ett sammanhängande nät av moderna ideer som bär oss till ett hållbart samhälle i framtiden, gör ju inte saken sämre. Jämställdhet, minskad arbetstid, energiomställning är bara några områden som varit uppe idag.

Dessutom väljer vi också ny partisekreterare och språkrör och i förmiddagens presentationer gjorde alla kandidater ett bra intryck men några var lysande.

Jag åtkommer med mer funderingar ifrån Karlstad under morgondagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om janinealmericson

Jag är Janine Alm Ericson, en grön politiker som brinner för miljön och rättvisa. Jag gick med i MP för att sätta miljöfrågan i fokus och samtidigt engagera mig i barnfrågor, jämställdhet, diskriminering, integration och demokratiutveckling. Kort sagt arbeta för dem som behöver en röst som kanske kan höras på områden jag anser solidariskt måste förbättras. Områden som jag fått viktiga erfarenheter om bland annat genom praktik och volontärarbete i FN och Östafrika och som har bäring på både lokal, regional och riksnivå. Jag bor en liten bit utanför Alingsås, i ett mycket naturskönt område med djur och natur helt nära. Min lilla familj består av man och två underbara barn, med ett till på väg vilken dag som helst. När jag inte jobbar på vårt företag, som sysslar med miljövanlig färgborttagning, eller håller på med politik i olika former, så tycker jag om att vara med min familj, mina vänner, vara ute på olika aktiviteter och bara vara hemma och läsa, greja och laga mat.

KATEGORI

Uncategorized