14 januari 2011

Jag pratar inte…

Går förbi ståndet med kvällstidningar på macken. Framsidan på en av de stora, eller är det kanske t om på två hela framsidor, ser jag suddiga bilder på prinsessan Madeleine och text i stil med ”bilderna alla talar om”. Jag talar inte om dem. Jag tror att majoriteten av svenskarna inte pratar om dem, men jag vet ju också att betydligt fler nu kommer att prata om dem. Själv hade jag önskat att folk kunde prata mer om viktiga samhällsfrågor och våra stora utmaningar. Med hjälp av en press som tog sitt ansvar skulle vi ha bättre förutsättningar också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om janinealmericson

Jag är Janine Alm Ericson, en grön politiker som brinner för miljön och rättvisa. Jag gick med i MP för att sätta miljöfrågan i fokus och samtidigt engagera mig i barnfrågor, jämställdhet, diskriminering, integration och demokratiutveckling. Kort sagt arbeta för dem som behöver en röst som kanske kan höras på områden jag anser solidariskt måste förbättras. Områden som jag fått viktiga erfarenheter om bland annat genom praktik och volontärarbete i FN och Östafrika och som har bäring på både lokal, regional och riksnivå. Jag bor en liten bit utanför Alingsås, i ett mycket naturskönt område med djur och natur helt nära. Min lilla familj består av man och två underbara barn, med ett till på väg vilken dag som helst. När jag inte jobbar på vårt företag, som sysslar med miljövanlig färgborttagning, eller håller på med politik i olika former, så tycker jag om att vara med min familj, mina vänner, vara ute på olika aktiviteter och bara vara hemma och läsa, greja och laga mat.

KATEGORI

Uncategorized