Japp, det är bara att konstatera att man inte har så mycket tid att blogga när man blivit trebarnsmor. Jag startade bloggen under en vecka när jag var sjukskriven, ordinerad att ligga ned mesta tiden på dygnet och jag trodde då att jag skulle hinna blogga en hel del även som föräldraledig. Jag hade fel. Men nu är jag tillbaka. Nästan varje dag tänker jag på vad jag skulle vilja skriva här och nu när jag börjar jobba igen och får till lite rutiner, då kommer det att hända. Kanske inte varje dag. Kanske inte ens varannan… Men definitivt oftare än var nionde månad och det är ju en förbättring, eller hur?!

Jag passar på att göra ett par inlägg till nu när jag ändå är igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om janinealmericson

Jag är Janine Alm Ericson, en grön politiker som brinner för miljön och rättvisa. Jag gick med i MP för att sätta miljöfrågan i fokus och samtidigt engagera mig i barnfrågor, jämställdhet, diskriminering, integration och demokratiutveckling. Kort sagt arbeta för dem som behöver en röst som kanske kan höras på områden jag anser solidariskt måste förbättras. Områden som jag fått viktiga erfarenheter om bland annat genom praktik och volontärarbete i FN och Östafrika och som har bäring på både lokal, regional och riksnivå. Jag bor en liten bit utanför Alingsås, i ett mycket naturskönt område med djur och natur helt nära. Min lilla familj består av man och två underbara barn, med ett till på väg vilken dag som helst. När jag inte jobbar på vårt företag, som sysslar med miljövanlig färgborttagning, eller håller på med politik i olika former, så tycker jag om att vara med min familj, mina vänner, vara ute på olika aktiviteter och bara vara hemma och läsa, greja och laga mat.

KATEGORI

Uncategorized