05 december 2009

Patienthotell

Sedan i måndags bor jag på patienthotellet på Borås lasarett. En mycket förnämlig inrättning med allt man kan önska sig. Medan jag går här och väntar ser jag den stora nyttan ett hotell av den här sorten gör. Det är friskvård i sjukdom. Bara att det finns gör att man tycker att vården börjar bli bättre på att se hela människan, som t ex vad trygghet betyder när man genomgår en behandling eller att slippa åka tröttande 20 mil varje dag om man behöver bli lite grundligare undersökt. Ett helt galet bra initiativ, helt enkelt, som underlättar för många i en utsatt situation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om janinealmericson

Jag är Janine Alm Ericson, en grön politiker som brinner för miljön och rättvisa. Jag gick med i MP för att sätta miljöfrågan i fokus och samtidigt engagera mig i barnfrågor, jämställdhet, diskriminering, integration och demokratiutveckling. Kort sagt arbeta för dem som behöver en röst som kanske kan höras på områden jag anser solidariskt måste förbättras. Områden som jag fått viktiga erfarenheter om bland annat genom praktik och volontärarbete i FN och Östafrika och som har bäring på både lokal, regional och riksnivå. Jag bor en liten bit utanför Alingsås, i ett mycket naturskönt område med djur och natur helt nära. Min lilla familj består av man och två underbara barn, med ett till på väg vilken dag som helst. När jag inte jobbar på vårt företag, som sysslar med miljövanlig färgborttagning, eller håller på med politik i olika former, så tycker jag om att vara med min familj, mina vänner, vara ute på olika aktiviteter och bara vara hemma och läsa, greja och laga mat.

KATEGORI

betraktelser