02 december 2009

Äntligen!

Jag har länge tänkt starta en blog. Av olika anledningar. Nu är den här! Vill du veta mer om vem jag är, gå in på fliken ”about” här ovanför. Jag kommer att fylla på allt eftersom och hoppas att ni kommer att finna det intressant och läsvärt.

Välkomna!

Gå med i konversationen! 1 kommentar

  1. Mycket teknik idag… Försöker optimera min tid på tåget. Att öppna datorn hela tiden tar tid och för mycket plats, så jag vill kunna göra det mesta med telefonen. Då är det bara övning s gäller. Jag längtar till våren!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Om janinealmericson

Jag är Janine Alm Ericson, en grön politiker som brinner för miljön och rättvisa. Jag gick med i MP för att sätta miljöfrågan i fokus och samtidigt engagera mig i barnfrågor, jämställdhet, diskriminering, integration och demokratiutveckling. Kort sagt arbeta för dem som behöver en röst som kanske kan höras på områden jag anser solidariskt måste förbättras. Områden som jag fått viktiga erfarenheter om bland annat genom praktik och volontärarbete i FN och Östafrika och som har bäring på både lokal, regional och riksnivå. Jag bor en liten bit utanför Alingsås, i ett mycket naturskönt område med djur och natur helt nära. Min lilla familj består av man och två underbara barn, med ett till på väg vilken dag som helst. När jag inte jobbar på vårt företag, som sysslar med miljövanlig färgborttagning, eller håller på med politik i olika former, så tycker jag om att vara med min familj, mina vänner, vara ute på olika aktiviteter och bara vara hemma och läsa, greja och laga mat.

KATEGORI

betraktelser